Sök

PERSONUPPGIFTSPOLICY INKL. COOKIE INFORMATION

Denna policy styr insamlandet, bearbetningen och användningen av dina personuppgifter när du besöker och/eller interagerar med vår webbplats. Den här Personuppgiftspolicy inkl. cookie information avser hemsidan www.boniq.se och AcceptansCharlotte.se som drivs av Boniq AB, Smedbergsvägen 26, 437 32 Lindome, Sverige. Organisationsnummer 559110-0945 (”Boniq”, ”oss” eller ”vi”). Andra hemsidor som är direkt eller indirekt kopplade till vår hemsida, t.ex. via hyperlänkar, omfattas inte av den här Personuppgiftspolicy inkl. cookie information, oavsett om de drivs av Boniq eller en partner.

COOKIES 
Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

COPYRIGHT 
Allt material är copyrightskyddat av Boniq AB där annat ej anges.
    


– GDPR, PERSONUPPGIFTER & INTEGRITET –

ANLEDNING TILL ATT VI SAMLAR IN PERSONUPPGIFTER 
Vi inhämtar de personliga uppgifter som du röjer på frivillig basis när du kontaktar oss via kontaktformuläret på vår hemsida Du får gärna registrera dig för vårt nyhetsbrev. I samband med registreringen ber vi dig samtycka till att ditt, namn, e-postadress, land och om uppgifter om du ska betraktas som privat eller företagskund lagras och bearbetas.

 
TYP AV INFORMATION VI SAMLAR IN 

KONTAKTFORMULÄR: 
Vi sparar uppgifter från kontaktformulär en viss tid för kundtjänständamål, men den insamlade informationen används inte för marknadsföring.
PRENUMERATION: 
För att kunna meddela dig om nya poster/nyhetsbrev behandlar vi din mailadress och ditt namn.
KOMMENTARER: 
När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens IP-adress och webbläsarens användaragent-sträng som hjälp för detektering av skräppost. En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts visas din profilbild offentligt tillsammans med din kommentar.


HUR DENNA INFORMATION LAGRAS OCH SKYDDAS 
Personuppgifterna lagras till du väljer att ta bort dem. Våra nyhetsbrev innehåller funktionen “Unsubscribe”, som du använder för att avregistrera dig.  Vi är skyldiga att rätta uppgifter som är felaktiga, ofullständiga eller missvisande. Boniq har rätt att ta bort all information om lagrade personer, utan att meddela enskild person om det. Boniq säljer aldrig dina data. Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.


DINA RÄTTIGHETER OCH AVREGISTRERING 
Du har alltid rätt att dra tillbaka ditt samtycke till att erhålla information från Boniq. Du har rätt att begära ett registerutdrag för att kunna kontrollera vilken information som finns registrerad om dig. Du har rätt att begära att bli borttagen ur Boniqs register. För en komplett lista av rättigheter se Integritetsskyddsmyndighetens sida.


VILKEN INFORMATION LAGRAS 
Den information som automatiskt samlas in om besökarna till hemsidan är: ip-nummer, besökt url, tidpunkt, user agent (webbläsare, operativsystem), referring url (hänvisande sida) och lagras på två ställen. Åtkomstloggen gallras automatiskt en gång om dygnet. AWstats sammanfattar och lagrar automatiskt besöken från Åtkomstloggen och lagrar detta månadsvis i filer så att man kan se hur besökarna använder sidan. Observera att i denna statistik är relativt anonymiserad då man bara ser det totala antalet besök per månad för ett IP-nummer grupperat och t.ex. inte vilka enskilda sidor besökaren besöker eller vilka operativsystem den använder.


INBÄDDAT INNEHÅLL FRÅN ANDRA WEBBPLATSER 
Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen. Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

 
UPPDATERING AV INTEGRITETSPOLICY 
Denna policy kommer uppdateras vid behov för att tex. ökad tydlighet, redovisa ändrade leverantörer, uppdaterade behandlingar eller för att bättre följa lagen. Du kan alltid hitta senaste versionen på boniq.se
Integritetspolicyn uppdaterades senast  2022-04-19